0

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Goud voor iPhone 13 Pro

Artikelnummer: 92842

Behuizing volledig gemonteerd – Beste kwaliteit – Goud voor iPhone 13 Pro: Geef jouw iPhone 13 Pro een stijlvolle upgrade met deze volledig gemonteerde behuizing in de beste kwaliteit en een prachtige gouden kleur.

 156,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Goud voor iPhone 13 Pro

Upgrade jouw iPhone 13 Pro met onze hoogwaardige behuizing in prachtig goud. Deze behuizing is volledig gemonteerd en van de beste kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een duurzame bescherming voor je waardevolle smartphone. Met zijn strakke en stijlvolle ontwerp geeft deze behuizing je iPhone 13 Pro een luxueuze uitstraling.

De behuizing is met zorg vervaardigd om perfect aan te sluiten op jouw iPhone 13 Pro, zodat alle knoppen en poorten probleemloos toegankelijk blijven. Bovendien biedt deze behuizing een effectieve bescherming tegen krassen, stoten en vallen, zodat je met een gerust hart je iPhone kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Dankzij de hoogwaardige materialen en de nauwkeurige afwerking ben je verzekerd van een lange levensduur van deze behuizing. Het gouden kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe aan je iPhone 13 Pro, waardoor deze er nog aantrekkelijker uitziet.

Upgrade nu naar onze behuizing volledig gemonteerd – beste kwaliteit – goud voor iPhone 13 Pro en geef je smartphone de bescherming en uitstraling die het verdient.

Extra informatie

Kleur

Goud

Onderdeel

Behuizing

0