0

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Rood voor iPhone 12

Artikelnummer: 92847

De volledig gemonteerde behuizing voor de iPhone 12 in het rood biedt een kwalitatieve en stijlvolle oplossing voor het beschermen en personaliseren van je smartphone. Met de behuizing hoef je geen tijd en moeite te verspillen aan het zelf in elkaar zetten, het is direct klaar voor gebruik.

 131,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Rood voor iPhone 12

Upgrade je iPhone 12 met deze volledig gemonteerde behuizing in het opvallende rood. Deze behuizing is van A-grade kwaliteit en zorgt ervoor dat je iPhone er als nieuw uitziet. Het is de perfecte keuze als je je iPhone een nieuwe look wilt geven en tegelijkertijd wilt genieten van de betrouwbare prestaties van een originele behuizing.

Met deze behuizing hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties of losse onderdelen. Alles is al voor je gemonteerd, waardoor je direct kunt genieten van je vernieuwde iPhone 12. De behuizing is speciaal ontworpen voor de iPhone 12, waardoor alle functies en knoppen perfect werken.

De rode kleur geeft je iPhone 12 een frisse en trendy uitstraling. Het is een geweldige manier om je persoonlijke stijl te laten zien en je iPhone te onderscheiden van de massa. Daarnaast beschermt de behuizing je iPhone tegen dagelijkse stoten, krassen en vingerafdrukken, waardoor je toestel er langer als nieuw uitziet.

Upgrade nu je iPhone 12 met deze volledig gemonteerde behuizing in het opvallende rood en geniet van de voordelen van een vernieuwde look en optimale bescherming.

Extra informatie

Kleur

Rood

Onderdeel

Behuizing

0