0

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Wit voor iPhone 12 Mini

Artikelnummer: 92896

Deze volledig gemonteerde behuizing van A-kwaliteit in het wit is perfect voor de iPhone 12 Mini. Met zijn strakke design en betrouwbare functionaliteit biedt het bescherming en stijl in één.

 121,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Behuizing volledig gemonteerd – A grade – Wit voor iPhone 12 Mini

Upgrade je iPhone 12 Mini met deze hoogwaardige behuizing in wit. Met de volledig gemonteerde behuizing hoef je geen tijd te verspillen aan het in elkaar zetten van je iPhone. Het is simpelweg een kwestie van de oude behuizing verwijderen en deze gloednieuwe behuizing bevestigen. Met de A-grade kwaliteit ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product.

Deze behuizing is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het witte design zorgt voor een frisse en moderne uitstraling van je iPhone. Bovendien beschermt de behuizing je iPhone tegen krassen, stoten en stof, waardoor je telefoon langer mooi blijft.

Met deze behuizing geniet je van alle functies en mogelijkheden van je iPhone 12 Mini, zonder concessies te doen aan kwaliteit of esthetiek. Upgrade vandaag nog je iPhone met deze volledig gemonteerde behuizing in wit en geniet van een vernieuwde look en maximale bescherming.

Extra informatie

Kleur

Wit

Onderdeel

Behuizing

0