0

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Zwart voor iPhone 12 Pro Max

Artikelnummer: 92907

Deze volledig gemonteerde behuizing voor de iPhone 12 Pro Max is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in de kleur zwart. Bescherm je telefoon met deze behuizing en geniet van een stijlvolle uitstraling en optimale functionaliteit.

 156,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Zwart voor iPhone 12 Pro Max

Upgrade jouw iPhone 12 Pro Max met deze volledig gemonteerde behuizing in de kleur zwart. Met deze behuizing ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm. De behuizing is volledig gemonteerd, wat betekent dat je geen gedoe hebt met losse onderdelen.

Deze behuizing biedt niet alleen bescherming voor je iPhone 12 Pro Max, maar geeft ook een stijlvolle en professionele uitstraling. Met de zwarte kleur creëer je een moderne en tijdloze look.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap is de behuizing duurzaam en betrouwbaar. Je kunt rekenen op langdurig gebruik zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van kwaliteit.

Upgrade vandaag nog je iPhone 12 Pro Max met deze volledig gemonteerde behuizing en geniet van de voordelen van een strak design en optimale bescherming. Maak een statement met jouw iPhone!

Extra informatie

Kleur

Zwart

Onderdeel

Behuizing

0