0

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Goud voor iPhone 8 Plus

Artikelnummer: 92933

Hier is de algemene productomschrijving voor de volledig gemonteerde behuizing – Goud voor iPhone 8 Plus: Upgrade je iPhone 8 Plus met deze volledig gemonteerde behuizing in een stijlvolle gouden kleur. Geniet van een verbeterde bescherming en een vernieuwde uitstraling voor je telefoon.

 66,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Volledig gemonteerde behuizing – Goud voor iPhone 8 Plus

Upgrade je iPhone 8 Plus met deze volledig gemonteerde behuizing in een prachtige gouden kleur. Nu hoef je je geen zorgen meer te maken over het monteren van verschillende onderdelen, want deze behuizing is al volledig gemonteerd en klaar voor gebruik. Met deze behuizing geef je je iPhone niet alleen een frisse nieuwe look, maar geniet je ook van de voordelen van een volledig gemonteerde behuizing.

Met de volledig gemonteerde behuizing voor de iPhone 8 Plus hoef je geen tijd en moeite te besteden aan het vinden en monteren van alle afzonderlijke onderdelen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je iPhone blijft functioneren op zijn best. De behuizing is ontworpen om perfect te passen bij je iPhone 8 Plus, met uitsparingen voor alle knoppen, poorten en camera’s.

Deze behuizing biedt niet alleen gemak, maar ook duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, beschermt deze behuizing je iPhone tegen stoten, krassen en andere dagelijkse beschadigingen. Het biedt een betrouwbare bescherming zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle uitstraling van je iPhone.

Upgrade je iPhone 8 Plus vandaag nog met deze volledig gemonteerde behuizing in een prachtige gouden kleur. Geniet van het gemak, de duurzaamheid en de stijlvolle uitstraling die deze behuizing te bieden heeft. Maak je iPhone compleet met deze hoogwaardige behuizing en geef hem een nieuwe glans.

Extra informatie

Kleur

Goud

Onderdeel

Behuizing

0