0

Behuizing volledig gemonteerd – US (A grade) – Paars voor iPhone 12

Artikelnummer: 93373

Bescherm je iPhone 12 met deze complete gemonteerde behuizing van A-kwaliteit. Met zijn paarse kleur voegt het een vrolijke touch toe aan je toestel.

 115,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Maak kennis met de complete gemonteerde behuizing – US (A grade) – Paars voor iPhone 12! Deze behuizing is perfect voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en stijlvolle upgrade voor hun iPhone 12. Met zijn opvallende paarse kleur voegt deze behuizing een vleugje persoonlijkheid toe aan je toestel.

De behuizing wordt geleverd als een volledig gemonteerd pakket, wat betekent dat je geen gedoe hebt met het overzetten van onderdelen van je oude behuizing naar de nieuwe. Gewoonweg simpel en handig!

De US (A grade) kwaliteit garandeert een uitstekende duurzaamheid en functionaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je iPhone 12 goed beschermd is tegen dagelijkse slijtage en mogelijke schade.

Met deze behuizing profiteer je ook van toegang tot alle knoppen, poorten en functies van je iPhone 12, zonder enige beperkingen. Het biedt een naadloze gebruikerservaring, zodat je moeiteloos kunt genieten van alle functies van je toestel.

Kies voor de complete gemonteerde behuizing – US (A grade) – Paars voor iPhone 12 en geef je telefoon een frisse en trendy uitstraling, terwijl je geniet van optimale bescherming en functionaliteit. Upgrade vandaag nog je iPhone 12 en beleef het verschil!

Extra informatie

Kleur

Paars

Onderdeel

Behuizing

0