0

Stylus pen 2 in 1 | Inclusief balpen voor iPad – Samsung – Smartphone – Laptop – Universeel – Tablet – Touch Pen – Touchscreen Pen | Zwart

Artikelnummer: C567

Deze 2 in 1 Stylus Pen is een handige accessoire voor iPad, Samsung, smartphone, laptop en tablet. Schrijf en navigeer moeiteloos met deze zwarte touch pen.

 3,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Stap over op de ultieme veelzijdigheid met onze 2-in-1 Stylus Pen! Deze handige pen combineert functionaliteit en stijl in één compact apparaat. Met de pen aan de ene kant en de stylus aan de andere kant, kun je moeiteloos schakelen tussen traditioneel schrijven en nauwkeurig navigeren op je iPad, Samsung, smartphone, laptop, tablet of ander touchscreen-apparaat.

De balpen aan de ene kant van de pen zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om aantekeningen te maken, handtekeningen te zetten of gewoonweg je gedachten op papier te zetten. Aan de andere kant bevindt zich de zachte stylustip, speciaal ontworpen om soepel over het touchscreen te glijden zonder krassen of vlekken achter te laten.

Met onze stylus pen hoef je geen compromissen te sluiten tussen functionaliteit en gemak. Het slanke en lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om de pen overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd klaar bent om te schrijven of te navigeren wanneer je het nodig hebt. Bovendien is de pen universeel compatibel, waardoor het de perfecte metgezel is voor al je touchscreen-apparaten.

Upgrade je schrijf- en navigatie-ervaring met onze 2-in-1 Stylus Pen en ontdek het gemak van deze multifunctionele tool. Voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse taken en geniet van de voordelen van zowel een balpen als een stylus, allemaal in één handige pen.

Extra informatie

Kleur

Zwart

0