0

Apple iPhone 14 Silicone Case w/ MagSafe – Storm Blue

Artikelnummer: A059

Maak je iPhone 14 compleet in stijl met de Stormblauwe Silicone Case. Deze case biedt niet alleen bescherming, maar is ook voorzien van MagSafe functionaliteit voor eenvoudig bevestigen van accessoires.

 39,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

De Apple iPhone 14 Silicone Case met MagSafe in de kleur Storm Blue is de perfecte aanvulling op je iPhone 14. Deze case biedt niet alleen optimale bescherming voor je telefoon, maar zorgt er ook voor dat je iPhone er stijlvol uitziet. De Stormblauwe kleur geeft een trendy en frisse uitstraling aan je toestel.

Dankzij de MagSafe technologie kun je de case eenvoudig op je iPhone 14 bevestigen en weer loshalen. De magneten zorgen ervoor dat de case stevig vastzit, maar ook makkelijk te verwijderen is als dat nodig is. Daarnaast ondersteunt de Silicone Case draadloos opladen, zodat je je iPhone kunt opladen zonder gedoe met kabels.

Deze case is gemaakt van hoogwaardig silicone materiaal, waardoor het prettig aanvoelt in je handen en een goede grip biedt. Het beschermt je iPhone tegen krassen, stoten en kleine valpartijen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Kortom, de Apple iPhone 14 Silicone Case met MagSafe in Storm Blue is de ideale keuze om je iPhone 14 te beschermen en tegelijkertijd een trendy uitstraling te geven.

Extra informatie

Kleur

Blauw

MagSafe-ondersteuning

Ja

Merkfabrikant

Apple

0