0

Apple MPP63ZM/A iPhone 14 Leather Case w/ MagSafe – Ink

Artikelnummer: A150

Bescherm je iPhone 14 in stijl met de Apple MPP63ZM/A Leren Hoes met MagSafe. Deze hoes biedt niet alleen optimale bescherming, maar heeft ook de handige MagSafe functie voor probleemloos opladen en bevestigen van accessoires.

 25,99

Uitverkocht

POST NL STANDAARD

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

STANDARD DELIVERY

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Beschrijving

Maak kennis met de Apple MPP63ZM/A Leren Hoes met MagSafe, dé perfecte accessoire om jouw iPhone 14 te beschermen en te stylen. Deze hoogwaardige leren case is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op de contouren van je iPhone 14, waardoor de slanke vorm behouden blijft. Met de MagSafe-functie blijft de hoes stevig op zijn plaats en kun je eenvoudig andere MagSafe-accessoires bevestigen.

Of je nu gaat voor de klassieke kleur Ink, deze hoes voegt een vleugje stijl toe aan je iPhone 14. Het zachte leren materiaal voelt prettig aan en biedt tevens bescherming tegen krassen en stoten. Bovendien heeft de hoes handige uitsparingen voor alle knoppen, poorten en de camera, zodat je jouw iPhone 14 moeiteloos kunt blijven gebruiken.

Met de Apple MPP63ZM/A Leren Hoes met MagSafe combineer je functionaliteit en elegantie, waardoor je iPhone 14 in stijl wordt beschermd. Kies voor deze hoogwaardige leren case en geniet van de voordelen van MagSafe-technologie.

Extra informatie

Kleur

Inkt

MagSafe-ondersteuning

Ja

Merkfabrikant

Apple

0